Companii

ZF Audio Special: 15 MINUTE CU UN ANTREPRENOR: Adrian Gârmacea, proprietarul Electric Plus Bacău: Se conturează tot mai puternică şi mai hâdă o criză economică. Oamenii se tem pentru locurile lor de muncă şi vor să vină la serviciu în continuare

Adrian Gârmacea, proprietarul companiei Electric Plus din Bacău, care produce uşi şi ferestre.

Adrian Gârmacea, proprietarul companiei Electric Plus din Bacău, care produce uşi şi ferestre.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.03.2020, 10:20 253

Angajaţii din România îşi doresc să meargă în continuare la serviciu, în ciuda pandemiei de coronavirus, pentru că se tem pentru viitorul locurilor lor de muncă, spune Adrian Gârmacea, proprietarul companiei Electric Plus din Bacău, care produce uşi şi ferestre.

„Se conturează tot mai puternică şi mai hâdă o criză economică. Oamenii se tem pentru locurile lor de muncă şi vor să vină la serviciu în continuare. Măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus par foarte bune. Din punct de vedere economic însă, primul val de măsuri cu restituirea banilor pentru TVA şi plata concediilor medicale a fost prea slab, pentru că practic erau banii companiilor. Plata a 75% din salariu pare totuşi să fie o măsură bună”, a spus Adrian Gârmacea în această dimineaţă, la emisiunea online ZF Audio Special – 15 minute cu un antreprenor.

Gârmacea spune că, pentru compania pe care o deţine, în prima parte a acestei crize epidemice, comenzile au căzut brusc şi businessul a fost destul de serios afectat. În ultimele două săptămâni însă, s-a produs o ameliorare, iar acum fabrica lucrează la 80% din capacitate, continuând să livreze atât în România, cât şi în Belgia, Elveţia, Marea Britanie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO