Companii

Zetta University şi Salem University din SUA vor lansa în februarie 2021 cursuri la Timişoara, cu specializarea IT sau Business. Taxa anuală este de 7.800 de euro

Zetta University şi Salem University din SUA vor lansa...

Autor: Roxana Rosu

10.11.2020, 10:39 1469

Universitatea americană Zetta University, din Virginia de Vest, va intra pe piaţa din România în februarie 2021, la Timişoara, printr-un parteneriat cu Salem University, cursurile având o durată standard de 3 ani, iar diplomele sunt recunoscute în SUA şi UE.

Curricula prevede două specializări, Tehnologia Informaţiei (IT) şi Business, iar ciclul academic va fi împărţit în şase semestre, fiecare cu o durată de patru luni. Cursanţii vor avea şi opţiunea de definitivare a cursurilor în Virginia de Vest.

De asemenea, absolvenţii vor beneficia de drept de lucru în Statele Unite pentru o perioadă de până la trei ani de zile, conform reglementărilor în vigoare.

Taxa anuala este de 7.800 de euro. (3.900 de euro pe semestru).

Universitatea a închiriat o suprafaţă de 450 de metri pătraţi în proiectul de birouri Vox Technology Park din Timişoara, cu opţiunea de extindere la 2.000 de metri pătraţi până la finalul anului 2021.

Cursanţii vor studia câte cinci materii în fiecare semestru, patru dintre acestea urmând a fi studiate intensiv câte o lună. O noutate este dată şi de faptul că studenţii de la specializarea IT vor putea să primească certificări după absolvirea fiecărui modul în parte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO