Companii

Zentiva a deschis un punct de vaccinare pentru angajaţi şi familiile lor în una din cele două fabrici din Bucureşti

Zentiva a deschis un punct de vaccinare pentru angajaţi...

Autor: Roxana Rosu

19.05.2021, 12:06 252

Grupul ceh Zentiva a deschis un punct de vaccinare la sediul fabricii din Bucureşti, în cadrul cabinetului medical existent în unitatea de producţie, unde se pot imuniza angajaţii companiei, membrii familiilor acestora şi contractorii care desfăşoară zilnic activităţi în fabricile Zentiva şi Labormed.

Punctul medical dedicat vaccinării Covid-19 va funcţiona pe bază de programare.

„În calitate de angajator pentru aproximativ 1300 de persoane, suntem conştienţi de responsabilitatea de a informa şi de a oferi angajaţilor noştri, partenerilor şi familiilor lor posibilitatea de protecţie împotriva infecţiei COVID-19. Am îmbrăţişat imediat ideea propusă de Guvern de a deschide un punct de vaccinare şi acum, după toate verificările şi aprobările necesare, suntem bucuroşi să îl lansăm şi astfel să ne alăturăm campaniei naţionale de vaccinare.”, Simona Cocoş, Director General Zentiva România şi Moldova.

În România, Zentiva deţine două fabrici de medicamente generice, la Bucureşti, Zentiva SA (fosta Sicomed) şi Labormed. În prezent, grupul  este cel mai mare producător de generice de pe plan local, în volum.e vândute.

Grupul mai are fabrici de medicamente în  Praga şi Ankleshwar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO