Companii

Zece pariuri pentru 2022: listări, tranzacţii şi extinderea regională pe radarul antreprenorilor

Zece pariuri pentru 2022: listări, tranzacţii şi...
31.12.2021, 00:05 2467

Anul 2021 a adus listarea UiPath pe New York, iar în 2022 un alt unicorn din România se pregăteşte să scrie istorie pe piaţa din SUA. La Bucureşti, 2021 a fost cel mai dinamic an  în ceea ce priveşte numărul de listări la Bursa. Şi firme „de listat” mai sunt cu siguranţă. Preţul energiei a devenit cel mai urmărit indicator din business şi un real barometru al îngrijiorărilor pentru companii alături de alte costuri care cresc de la o zi la alta. Ce urmează pentru businessul românesc în 2022,  într-un scenariu cu zece pariuri/întrebări imaginat de ZF.

 

► Un nou unicorn „made in Romania”: Bitdefender se va lista la bursa din SUA

Bitdefender, una dintre cele mai puternice companii de soft create în România, care a devenit un lider global pe piaţa de soluţii de securitate cibernetică, a confirmat oficial, în 13 decembrie 2021, printr-un anunţ pe pagina sa web, că a demarat procedurile pentru o viitoare listare în SUA. ZF a scris anterior despre intenţia companiei create de Măriuca şi Florin Talpeş de a se lista pe piaţa din SUA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO