Companii

Zara Home, companie din cadrul grupului Inditex, inaugurează primul magazin din nord-estul României la Iaşi, în complexul Palas Mall

Zara Home, companie din cadrul grupului Inditex,...

Autor: Roxana Rosu

20.07.2020, 14:09 389

Zara Home, companie din cadrul grupului Inditex, inaugurează primul magazin din nord-estul României la Iaşi, în complexul Palas Mall.

„Zara Home este un brand esenţial pentru cei care adoptă un stil de viaţă modern şi care pun accent pe ambientul reconfortant al propriei locuinţei. Inditex este cel mai mare grup de companii de fashion din lume, alături de care am dezvoltat colaborări de lungă durată. Palas este locul preferat de retaileri pentru lansarea noilor lor concepte în întreaga regiune şi credem că şi de această dată vom reuşi să surprindem publicul în mod plăcut, prin lansarea Zara Home ”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing Iulius.

Magazinul are o suprafaţă de aproximativ 650 m şi are în offertă textile de bucătărie şi baie, mobilier, veselă, tacâmuri, parfumuri de cameră, obiecte ornamentale şi cu rol funcţional, până la articole homewear şi de cosmetică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO