Companii

World Class România îl numeşte pe Kent Orrgren în funcţia de CEO

World Class România îl numeşte pe Kent Orrgren în...

Autor: Roxana Rosu

20.10.2016, 12:23 810

World Class România l-a numit pe Kent Orrgren în funcţia de Chief Executive Officer, în locul lui Mikael Fredholm, care va continua să facă parte din companie, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie.

Kent Orrgren vine cu mai mult de 25 de ani de experienţă în industria internaţională de wellness. El a deţinut anterior diferite posturi de conducere în cadrul unor lanţuri de centre de fitness de top din Suedia, având un portofoliu vast de proiecte implementate cu succes.

"Suntem încântaţi să anunţăm numirea lui Kent Orrgren ca vârf de lance al operaţiunilor World Class la nivel naţional. Odată cu extinderea reţelei noastre la  mai mult de 30 de cluburi, World Class România a intrat într-o nouă etapă în dezvoltarea sa, care cere să fie sustenabilă şi scalabilă, menţinând în acelaşi timp  serviciile la cele mai înalte standarde", a declarat Dan Fărcăşanu, director de investiţii al Resource Partners, fondul de investiţii polonez care deţine World Class în România şi Serbia.

În urma achiziţiei Club Moving, derulată în prima parte a acestui an, World Class România numără 31 de centre de fitness la nivel naţional, în cadrul cărora peste 45.000 de membri au acces la 425 de antrenori certificaţi internaţional, peste 60.000 de clase derulate anual pentru adulţi şi copii, 18 piscine, un spaţiu de fitness de peste 45.000 de metri pătraţi, dotat cu echipamente de ultimă generaţie, toate menite să le ofere experienţe de fitness la standarde excelente.

World Class România deţine 20 de centre de fitness în Bucureşti şi alte 11 în Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Craiova, Ploieşti, Otopeni şi Bacău.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO