Companii

World Class investeşte 2 mil. euro într-o unitate de fitness din centrul oraşului Cluj-Napoca

World Class investeşte 2 mil. euro într-o unitate de...

Autor: Cristina Bellu

07.11.2017, 14:33 1035

World Class România, cea mai extinsă reţea locală de centre de fitness, deţinută de fondul de investiţii polonez Resource Partners, investeşte două milioane de euro într-o unitate în centrul oraşului Cluj-Napoca, inaugurarea proiectului urmând a avea loc în cea de-a doua parte a anului viitor.

Astfel, World Class Record Park va fi cel de-al patrulea club din oraşul clujean şi cel de-al 32-lea din România.

“Sunt mândru să anunţ această oportunitate de extindere şi dezvoltare a lanţului de centre de sănătate şi fitness World Class cu cel de-al patrulea club în Cluj -Napoca şi cel de-al 32-lea din România.(...)”, spune Kent Orrgren, CEO World Class România.

Unitatea acoperă o arie de 2.500 de metri pătraţi şi se află la scurtă distanţă de centrul oraşului fiind amplasată într-o zonă avangardistă care s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani. Spaţiul, dezvoltat de Speedwell, reuneşte sediile unora dintre cele mai cunoscute companii multinaţionale la nivel global.

Întregul concept al proiectului este bazat pe ideea de a oferi facilităţile necesare pentru a îmbunătăţi vieţile oamenilor şi de a-i ajuta să îşi creeze şi să îşi menţină o rutină sănătoasă pentru o perioadă cât mai lungă de timp.  

Anul trecut, World Class România a preluat nouă centre de fitness operate de Club Sport Fitness Center MV, principalul competitor de pe piaţa de profil, cu afaceri de aproape 12 mi-lioane de lei.
 
World Class a înregistrat, la sfârşitul lui 2016, o cifră de afaceri în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, cu o creştere de aproximativ 15% comparativ cu anul precedent. În 2016, World Class România a investit mai mult de cinci milioane de euro în inaugurarea a trei cluburi noi şi modernizarea a nouă centre de fitness dintre cele existente.
 
În luna iunie, World Class România a cumpărat clubul de sport Pure Health & Fitness din centrul comercial AFI Cotroceni.
 
World Class România numără în prezent peste 55.000 de membri. În afara Capitalei, furnizorul de servicii sportive, preluat în 2014 de fondul polonez de investiţii Resource Partners, a pariat pe Cluj-Napoca, dar şi pe Timişoara, Bacău, Iaşi, Craiova, Piteşti şi Ploieşti, conform datelor disponibile pe site-ul companiei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO