Companii

Wizz Air va introduce două noi rute din România, de la Iaşi şi Craiova spre Birmingham, primele zboruri fiind pe 23 şi 24 octombrie

Wizz Air va introduce două noi rute din România, de la...
04.10.2020, 09:00 114

Wizz Air va introduce două noi rute din România, de la Iaşi şi Craiova spre Birmingham (Marea Britanie), primele zboruri fiind  pe 23 şi 24 octombrie.

Zborurile de la Iaşi la Birmingham vor începe pe 23 octombrie şi vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea şi duminica, în timp ce zborurile de la Craiova la Birmingham vor începe pe 24 octombrie şi vor fi disponibile marţea şi sâmbăta.

 „Suntem încântaţi să adăugăm două noi rute de la Iaşi şi Craiova la Birmingham şi, totodată, să oferim cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Datorită măsurilor de sănătate şi siguranţă implementate pentru pasageri şi echipajul la bord, călătoria cu Wizz Air rămâne o experienţă fără griji, completată de tarife mici şi atractive”, a spus Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie şi a opta din reţeaua WIZZ de la Craiova, în timp ce de la Iaşi, noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie şi a douăzecea din reţeaua de rute de la Iaşi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO