Companii

Wizz Air retrage o cursă din Craiova şi scade frecvenţa zborurilor către mai multe destinaţii

Wizz Air retrage o cursă din Craiova şi scade...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

31.08.2017, 16:31 5468

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Craiova, Wizz Air a făcut unele modificări pentru orarul de iarnă 2017-2018 pentru baza aeriană din Craiova.

Astfel, cursa Craiova - Liverpool va fi retrasă începând cu data de 1 noiembrie.

Frecvenţa curselor Craiova – Londra Luton a fost scăzută, începând din 7 ianuarie 2018, de la şapte la şase, iar frecvenţa curselor Craiova - Barcelona de la două la una, începând din 29 octombrie, zborul fiind operat doar duminică.

De asemenea, din 3 noiembrie scade frecvenţa curselor Craiova - Madrid de la două la una, zborul fiind operat in ziua de vineri.

Începând cu data de 10 ianuarie 2018, scade frecvenţa curselor Craiova - Bologna de la trei la două, zborurile fiind operate în zilele de marţi şi sâmbătă şi a curselor Craiova - Roma Ciampino de la trei la două, zborurile fiind operate în zilele de marţi şi sâmbătă.

Frecvenţa curselor Craiova - Milano Bergamo scade de la patru la trei începând cu data de 13 ianuarie 2018, zborurile fiind operate în zilele de miercuri, vineri şi duminică.

Pentru celelalte curse - Paris Beauvaix, Tel Aviv, Koln şi Venetia Treviso - frecvenţa zborurilor rămâne nemodificată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO