Companii

Wizz Air mută temporar zborurile de la Târgu Mureş la Cluj

Wizz Air mută temporar zborurile de la Târgu Mureş la...

Autor: Laurentiu Cotu

21.08.2013, 13:58 1508

Operatorul low-cost Wizz Air, cea mai mare companie aeriană de pe piaţa locală după numărul de pasageri transportaţi, va reloca în perioada 15 septembrie-22 septembrie zborurile de la aeroportul din Târgu Mureş pe cel din Cluj-Napoca, din cauza lucrărilor de mentenanţă efectuate la Aeroportul Transilvania. În această perioadă toate zborurile vor fi operate de pe aeroportul din Cluj-Napoca.

Mai mult, Wizz Air a anunţat recent că va muta în perioada 25 august-1 septembrie zborurile din Timişoara pe aeroportul din Arad, tot din cauza unor lucrări de reparaţie la pista aeroportului din Timişoara. Astfel, în această perioadă zborurile vor opera către şi de la Arad.

Operatorul aerian estima în luna mai că va transporta peste 3 milioane de pasageri în acest an, din care peste 1,8 milioane de la aeroportul din Bucureşti. Wizz Air are 12 aeronave alocate celor patru baze din România, din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi Timişoara. Wizz Air operează o flotă de 45 aeronave Airbus A320 de la 17 baze, 280 de rute făcând legătura cu 95 de destinaţii din 35 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO