Companii

Wizz Air lansează în iulie o nouă rută de la Bucureşti şi leagă capitala României de Sankt Petersburg

Wizz Air lansează în iulie o nouă rută de la...

Autor: Roxana Rosu

20.01.2020, 14:23 4914

Compania aeriană low-cost Wizz Air lansează o nouă rută din Bucureşti spre la Aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg, zborurile urmând să înceapă în iulie.

În afară de Bucureşti, compania va lansa curse din Sankt Petersburg şi spre Sofia, Vilnius şi Bratislava.

Sankt Petersburg sau “Veneţia Nordului”, are 7 palate şi mai mult de 50 de case imperiale, iar centrul istoric este înscris pe lista UNESCO.

 „Cele patru noi destinaţii europene de la Sankt Petersburg la Bucureşti, Vilnius, Sofia şi Bratislava extind reţeaua noastră şi oferă din ce în ce mai multe oportunităţi de călătorii accesibile către destinaţii europene cu una dintre cele mai tinere şi mai verzi flote. Împreună cu recentul proces simplificat de viză electronică şi instituirea celei de-a şaptea libertăţi deasupra oraşului, Sankt Petersburg devine o destinaţie turistică şi mai atractivă. Wizz Air are un interes strategic pe termen lung pe piaţa rusă şi aşteptăm cu nerăbdare să primim din ce în ce mai mulţi pasageri la bordul flotei noastre tinere şi de încredere.”, a declarat József Váradi, CEO Wizz Air.

Compania low-cost zboară de la Sankt Petersburg din 2017 şi până în prezent a transportat peste 200.000 de pasageri, având zboruri spre Londra Luton şi Budapesta

Flota care operează această rută este compusă din aeronave Airbus A320, A321ceo şi A321neo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO