Companii

Wienerberger: Blocarea eliberării autorizaţiilor de construcţie în Bucureşti afectează în mod direct atât producătorii de materiale, cât şi constructorii

Wienerberger: Blocarea eliberării autorizaţiilor de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.07.2021, 09:15 179

Producătorul de cărămizi şi pa­vele Wienerberger România, subsi­diara gru­pului austriac cu acelaşi nume, îşi în­dreaptă investiţiile în 2021 către efi­cientizarea energetică a fabricilor sale, dar şi a produselor pe care le fabrică.

„Avem în prezent şapte fabrici în Româ­nia – patru de cărămidă şi trei de pa­vaj, iar cea mai importantă parte a inves­tiţiilor noastre se îndreaptă către scă­derea impactului amprentei de carbon asu­pra mediului înconjurător, ca parte esenţială a politicilor ESG (Environmen­tal, Social, Governance), dezvoltate la nivel internaţional de grupul Wienerber­ger. Derulăm mai multe proiecte de mo­dernizare şi de optimizare a proceselor de pro­ducţie, dar şi a utilajelor folosite“, spun reprezentanţii Wienerberger.

Compania investeşte, totodată, în dez­voltarea şi lansarea de produse noi, mai eficiente din punct de vedere ener­ge­tic atât în procesul de fabricaţie, cât şi în exploatarea lor ulterioară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO