Companii

Westgate Romania a preluat dreptul de utilizare a mărcilor Stanleybet

Westgate Romania a preluat dreptul de utilizare a...

Autor: Cristina Bellu

01.02.2018, 14:30 656

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Westgate Romania a preluat dreptul de utilizare a mărcilor Stanleybet şi a domeniilor www.stanleysport.ro şi www.stanleybet.ro, care aparţin companiei Stanley International Betting Limited.

Anterior acestei operaţiuni, Stanley International Betting Limited, prin mărcile Stanleybet şi domeniile menţionate mai sus, a realizat activităţi aferente pariurilor tradiţionale (offline) şi pariurilor online.

“Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.”, menţionează autoritatea de concurenţă.

Până acum, Westgate Romania a activat exclusiv în domeniul exploatării maşinilor electronice cu câştiguri, iar odată cu dobândirea licenţei asupra mărcilor Stanleybet compania va intra şi în zona pariurilor tradiţionale (offline) şi a pariurilor online. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO