Companii

Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, face un campus pentru vârstnici de 40 mil. euro

Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, face un campus...

Autor: Bianca Dorobanţu

18.01.2017, 00:07 5254

Wargha Enayati, fondatorul şi fostul acţionar al reţelei private de sănătate Regina Maria, va investi 40 mil. euro într-un campus socio-medical care va cuprinde apartamente de lux pentru vârstnicii cu nevoi diferite de asistenţă, un campus care va avea şi un spital de recuperare cu diferite servicii medicale. Construcţia va fi demarată în primăvara acestui an.

„Vreau să fac un salt puternic pentru demnitatea vârstnicului cu un proiect foarte mare, un campus socio-medical în care avem apartamente de lux pentru vârstnici cu grade diferite de dependenţă, un spital de recuperare, cu asistenţă inclusă, dializă, imagistică, totul într-un loc pentru vârstnici“, a spus Wargha Enayati.

În campus vor fi 70 de apartamente de lux, 70 de locuri pentru cei care au nevoie de asistenţă socială de grade diferite şi 70 de locuri în spitalul de recuperare. Preţul pentru un apartament de lux va fi de minimum 1.500 de euro pe lună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO