Companii

Vrei să îţi petreci Crăciunul la munte? Vezi care sunt cele mai convenabile oferte de cazare

Cazare staţiunea Predeal - Vila Victoria

Cele mai convenabile oferte de cazare din staţiunile montane româneşti, în perioada Crăciunului

Autor: Roana Rotaru

29.11.2015, 17:36 996

Îţi surâde ideea de a da o fugă la munte de Crăciun? Ziarul Financiar a analizat care sunt cele mai convenabile oferte de cazare în staţiunile montane din România, de sărbători, conform booking.com. Ofertele căutate sunt pentru un sejur de trei zile în perioada 24-27 decembrie 2015, adică de joi pană duminică şi nu includ alte cheltuieli. Cea mai ieftina cazare este în staţiune Parâng cu preţuri începând de la 400 lei, iar în Poiana Braşov preţurile încep de la 801 lei pentru 3 zile, de Crăciun.

 

Staţiunea Poiana Braşov:

De Crăciun, cea mai ieftină cazare pentru o escapadă de trei zile în staţiunea Poaiana Braşov începe de la 801 lei pentru o cameră dublă pe 3 zile, ofertă care conţine mic dejun inclus pentru 2 persoane. Este oferta unui hotel de 3 stele, Rina Vista, care este situat în centrul staţiunii Poaiana Braşov, la 10 minute de mers cu maşina de cetatea Braşov şi care are o vedere panoramică asupra Masivului Postăvarul. Oferta include acces la saună, Wi-fi, serviciu de transfer de schi şi o grădiniţă pentru copii.

Mai multe detalii găsiţi aici.

Staţiunea Predeal

În staţiunea Predeal cea mai ieftin cazare de Crăciun începe de la 451 de lei într-o vilă de 3 stele situată la 2 minute de mers cu maşina de telecabina din Predeal. Cel mai apropiat magazin alimentar este la 500 de metri, iar gara din Predeal se află la 1,5 km. Castelul Peleş şi oraşul Braşov sunt la aproximativ 30 de minute de mers cu maşina de vila Victoria. Oferta nu include mic dejun, dar proprietarii pun la dispoziţie oaspeţilor o bucătărie comună complet utilată.

Mai multe detalii găsiţi aici.

Staţiunea Buşteni

Cea mai ieftina ofertă de cazare din Buşteni este la 409 lei pentru 3 zile, la Hotelul Mărăseşti de două stele, situat la 800 de metri de telecabină, la 1 km de pârtia de schi Kalinderu şi la 500 de metri de gară din Buşteni. Hotelul Mărăşeşti include un restaurant, o cafenea şi un club de noapte.

Mai multe detalii găsiţi aici

Staţiunea Parâng

Cea mai bună ofertă din Parâng, dintre cele aflate mai aproape de pârtie, este de 400 de lei pe  3 zile pentru o camera dublă cu balcon. Cabana Munţii Parâng Rânca este situată la doar 500 de metri de pârtia de schi Păpuşa, iar în în împrejurimi sunt  numeroase locuri pentru drumeţii Toate camerele Cabanei Munţii Parâng Rânca au balcon cu vedere la munte. Cel mai apropiat restaurant şi un magazin alimentar se află la 300 de metri de proprietate, iar staţia de autobuz se află la 5 minute de mers pe jos.

Mai multe detalii găsiţi aici.

Staţiunea Arieşeni

Preţurile de cazare în Arieşeni, judeţul Alba, încep de 543 de lei, pentru un sejur de 3 zile, de Crăciun, într-o cameră dublă. Pensiunea„Casa de Vis” se află la 8 km de pârtia Vârtop şi la 16 km de Vidra. Unele camere oferă vedere la munţi sau la lac.

Mai multe detalii găsiţi aici.

Staţiunea Borşa, Maramureş

În Borşa, ce mai bună ofertă, atât ca preţ, cât şi ca localizare, este Pensiunea Nordica, conform booking.com. Pensiunea se află în staţiunea Borşa şi oferă unităţi de cazare în care este permis accesul cu animale de companie. Oaspeţii pot folosi bucătăria comună, grătarul de grădină, terasele şi pot savura o băutură la bar.

Mai multe detalii găsiţi aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO