Companii

Volumul mare de tranzactii deschide sezonul angajarilor la Haarmann Hemmelrath

04.11.2005, 14:24 54

Biroul din Romania al firmei germane de consultanta, audit si servicii legale Haarmann Hemmelrath intentioneaza sa-si mareasca personalul de la 33 de experti in prezent pana la 50 la finele acestui an.

Reprezentantii firmei afirma ca suplimentarea personalului este necesara in contextul volumului in crestere de tranzactii.

La ora actuala, Haarmann Hemmelrath (HH) face angajari pe toate cele trei linii de business cu care activeaza - consultanta financiara & audit, taxe, respectiv servicii de asistenta juridica.

Printre ultimii experti recrutati de HH de pe piata de servicii profesionale se afla Razvan Iota, avocat specializat in legislatia taxelor.

Razvan Iota, 31 de ani, are o experienta de peste sapte ani in domeniul taxelor la compania de consultanta Arthur Andersen, respectiv grupul petrolier Rompetrol, unde si-a dezvoltat expertiza in domenii variate, concentrandu-se pe sectorul energetic. Razvan Iota ocupa din aceasta toamna pozitia de Tax Manager la Haarmann Hemmelrath.

Firma acopera o gama larga de servicii pentru companii, de la asistenta specializata in procese de fuziuni si achizitii, reoganizari corporate, oferte publice, tranzactii imobiliare, tranzactii cu capital prival si capital cu risc la privatizari si tranzactii pe piata de capital.

Firma de origine germana activeaza in Romania din 1998 si face parte din RSM International, una dintre cele mai mari organizatii globale din domeniul auditului, consultantei financiare si fiscale.

Firma internationala de servicii profesionale Haarmann Hemmelrath, cu aproximativ 23 de birouri in intreaga lume, este interesata sa-si dezvolte operatiunile din Romania, piata cotata ca una dintre cele mai atractive din regiune de catre investitori.

In Romania firma a fost implicata ca si consultant in tranzactii importante in acest an precum Siemens - Forte (IT), Dufa - Advent (vopsele).

La nivel global, firma Haarmann Hemmelrath are o cifra de afaceri de 110 - 120 de milioane de euro, din care numai 3% este realizata in Romania. adrian.mirsanu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO