Companii

Volumul coletelor livrate din UE către România s-a dublat în primele luni ale acestui an, ajungând la cel mai ridicat nivel de până acum

Volumul coletelor livrate din UE către România s-a...

Autor: Miruna Diaconu

30.04.2021, 00:05 138

♦ Coletăria.ro, parte din grupul Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, a înregistrat un nivel al comerţului cross-border mult mai ridicat începând cu anul 2020, atât pentru coletele din România în străinătate, cât şi invers.

Volumul coletelor livrate din Uniunea Europeană către România s-a dublat în primele luni ale acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la cel mai ridicat nivel de până acum, în contextul în care pandemia a acţionat ca un accelerator pentru magazinele online şi companiile de curierat. Multe magazine, care înainte funcţionau doar în zona de offline, au făcut pasul către online şi au investit în digitalizarea businessurilor.

Astfel, Coletăria.ro, parte din grupul Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, a înregistrat un nivel al comerţului cross-border mult mai ridicat începând cu anul 2020, atât pentru coletele din România în străinătate, cât şi din sens invers.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO