Companii

Vladimir Soare, un executiv român, a preluat poziţia de director financiar pentru America Centrală şi Caraibe în cadrul companiei logistice Kuehne + Nagel. Gigantul elveţian are venituri anuale de 16 mld. euro

Vladimir Soare, un executiv român, a preluat poziţia de...

Autor: Cristina Roşca

09.07.2019, 20:00 619

♦ Gigantul elveţian Kuehne + Nagel are prezenţă în peste 100 de ţări, printre care şi România ♦ Compania cu peste 75.000 de angajaţi are venituri anuale de 16 mld. euro.

Vladimir Soare a preluat recent funcţia de director financiar pentru America Centrală şi Caraibe în cadrul companiei logistice Kuehne + Nagel. Mutarea vine după ce timp de aproape doi ani şi jumătate el a fost general manager al departamentului financiar din cadrul Kuehne + Nagel pentru regiunea China de Vest.

Cum a ajuns acum în capătul celălalt al lumii?

După cum spunea anterior chiar el, a avut, ca mulţi alţii de vârsta sa, câteva joburi în timpul facultăţii (din cadrul ASE), inclusiv în call center şi în zona de suport tehnic. Dar cariera propriu-zisă a început-o în 2011, ca junior associate pentru PricewaterhouseCoopers (PwC), în departamentul de audit extern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO