Caută doar în titlu
Companii

Vlad Covaci şi Florin Bolohan au deschis un restaurant în plină pandemie. „Încă de la început a fost dedicat livrărilor“. Primele două restaurante Kicen, din zonele Unirii şi Cotroceni, au făcut anul trecut afaceri de 220.000 de lei

Vlad Covaci şi Florin Bolohan, doi antreprenori din HoReCa, au extins reţeaua de restaurante pe care au creat-o în urmă cu trei ani cu un al treilea local, în zona Pieţei Romane din Bucureşti, vizavi de Acade­mia de Studii Economice, deschis în plină pande­mie.

„Am ales să des­chidem atunci pentru că am vrut să fim mai aproape de cei care lucrau de acasă în zona aceea a oraşului. Încă de la început restaurantul a fost dedicat livrărilor. Investiţia a fost de 10.000 de euro, mai mică decât în celelalte două localuri ale noastre“, spune Vlad Covaci, unul dintre fondatorii restaurantelor Kicen.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.