Companii

Vlad Covaci şi Florin Bolohan au deschis un restaurant în plină pandemie. „Încă de la început a fost dedicat livrărilor“. Primele două restaurante Kicen, din zonele Unirii şi Cotroceni, au făcut anul trecut afaceri de 220.000 de lei

Ideea a fost, la început, ca în meniul Kicen să se regăsească zilnic şase sau şapte ciorbe, cu sau fără carne.

Ideea a fost, la început, ca în meniul Kicen să se regăsească zilnic şase sau şapte ciorbe, cu sau fără carne.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.10.2020, 16:30 375

Vlad Covaci şi Florin Bolohan, doi antreprenori din HoReCa, au extins reţeaua de restaurante pe care au creat-o în urmă cu trei ani cu un al treilea local, în zona Pieţei Romane din Bucureşti, vizavi de Acade­mia de Studii Economice, deschis în plină pande­mie.

„Am ales să des­chidem atunci pentru că am vrut să fim mai aproape de cei care lucrau de acasă în zona aceea a oraşului. Încă de la început restaurantul a fost dedicat livrărilor. Investiţia a fost de 10.000 de euro, mai mică decât în celelalte două localuri ale noastre“, spune Vlad Covaci, unul dintre fondatorii restaurantelor Kicen.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO