Companii

Violeta Niţescu, Băile Govora: Impunerea certificatelor verzi ne-a adus anulări pentru 59% din rezervări

Violeta Niţescu, Băile Govora: Impunerea certificatelor...

Autor: Miruna Diaconu

08.11.2021, 16:45 147

Violeta Niţescu, general ma­na­ger al companiei Băile Govora, care administrează trei hoteluri în sta­ţiu­nea cu acelaşi nume, spune că noile restric­ţii care presupun că doar cei vaccinaţi sau trecuţi prin boală se pot caza în uni­tă­ţile de cazare au dus la un val de anu­lări, circa 59% din rezervări au fost anulate.

„Perioada de după publicarea ho­tă­râ­rii privind certificatele verzi a fost catastrofală, avem 59% anulări pe pa­chetele de sănătate, dar nu doar din pri­cină de nevaccinare, în mod spe­cial din cauza mesajului public şi a re­ac­ţiei turiştilor de frică şi temere, plus im­punerea funcţio­nării la capaci­tate re­dusă de 50%“, spu­ne Violeta Niţes­cu, general ma­nager al companiei ho­te­liere Băile Govora.

Luna noiembrie era una slabă chiar şi în alţi ani, numărul cererilor fiind destul de mic, însă acum efectul ne­gativ este cu atât mai mare din cau­za restricţiilor. O modalitate de a atra­ge turiştii a companiei este de a oferi re­duceri pentru pachetele de trata­men­te pentru sănătate, în special pen­tru cele adresate oamenilor care vor să urmeze tratamente după COVID.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO