Companii

Vildan Hotulig, Celco: Ne dorim ca, în viitor, toate documentele dintre bancă şi client să fie semnate electronic, cu semnătură digitală

Antreprenori locali

Vildan Hotulig, Celco: Ne dorim ca, în viitor, toate...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.03.2021, 00:08 577

Introducerea semnăturii digitale în relaţia cu băncile este o prioritate, pentru a eficientiza timpul, este de părere Vildan Hotulig, directoarea financiară a pro­ducă­torului de materiale de construcţii Celco, deţinut de verii Ion şi Niculae Duşu.

„Ne dorim ca, în viitor, toate documentele dintre bancă şi client să fie semnate electronic, cu semnătură digitală, sau confirmate telefonic, fără a se mai prezenta clientul ulterior la unitatea bancară şi cu documentele semnate olograf“, spune Vildan Hotulig.

Ea adaugă şi că businessul Celco se autofinanţează, astfel că serviciile financiare la care compania apelează sunt doar cele de economisire şi de intermediere pe piaţa de capital. „Pandemia nu a afectat sau modificat relaţia pe care compania Celco o avea cu băncile. Societatea folosea deja canalele online pentru serviciile financiare şi co­mu­ni­carea cu ofiţerii de cont se făcea deja prin mijloace de comunicare la distanţă“, mai spune Vildan Hotulig.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO