Companii

Videoconferinţa ZF/AmCham Guvernanţa Corporativă. Horia Cardoş, CEO & Fondator, Agroland: Este profitabil să fii onest pentru că antreprenorii vor putea capitaliza ulterior încrederea partenerilor lor

Videoconferinţa ZF/AmCham

Videoconferinţa ZF/AmCham Guvernanţa Corporativă....

Autor: Ramona Cornea

28.10.2020, 12:41 544

Horia Cardoş, CEO şi fondator al companiei Agroland, afirmă că onestitatea este profitabilă pentru antreprenori pentru că ulterior vor putea capitaliza încrederea partenerilor lor.

”Este profitabil să fii onest pentru că antreprenorii vor putea capitaliza ulterior încrederea partenerilor lor şi pe termen lung este mult mai profitabil decât să încerce să profite de un avantaj necuvenit. Pentru că vrem să listăm compania, ne-am dat seama că este extrem de important pentru investitorii noştri să fim de încredere, să fim transparenţi, să se poată baza pe responsabilitatea cu care luăm deciziile în cadrul companiei”, a declarat Horia Cardoş în cadrul videoconferinţei  ZF/AmCham Guvernanţa Corporativă - de la buzzword la pilon definitoriu pentru dezvoltarea sustenabilă.

Ce a mai declarat Horia Cardoş în cadrul videoconferinţei:

·         Deja am făcut primul pas în martie anul acesta şi am avut o emisiune de obligaţiuni care s-a listat cu succes. Zilele acestea sunt unele dintre cele mai interesante din punct de vedere al randamentului de investiţii, iar acest lucru se obţine livrând permanent nu doar rezultate financiare bune, cât şi un comportament responsabil faţă de piaţă.

·         Acum 20 de ani, când am fondat compania, nu ne gândeam la termeni precum cultura a încrederii, pur şi simplu voiam să facem un business, eram tineri şi credeam că putem să aducem ceva nou pe piaţă.

·         În timp, am învăţat şi noi cât de importantă este încrederea clienţilor noştri în noi, în produsele noastre, în oamenii noştri şi am încercat să extindem acest principiu şi către furnizorii noştri şi la noi, în departamentele firmei.

·         Noi în organizaţie încercăm să le dăm încredere oamenilor să îşi atingă potenţialul, iar acest lucru îl pot face doar greşind. Cred că este mult mai bine să lăsăm oamenii să greşească, iar ulterior să avem discuţii pentru a vedea care era calea care trebuia urmată.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO