Companii

VIDEO. Dan Şucu, Mobexpert: Guvernantul, nu consumatorul este iresponsabil în cheltuieli. Am majorat TVA ca să avem stadion de 250 mil. euro?

Autor: Cristi Moga

13.10.2011, 11:14 3663

Omul de afaceri Dan Şucu, proprietarul companiei Mobexpert, consideră că ideea conform căreia consumatorii români au fost iresponsabili în perioada de boom economic este greşită şi spune că despre iresponsabilitate se poate vorbi doar în alegerea conducătorilor.

Bucureştenii vor plăti în fiecare an 30 de milioane de euro pentru stadionul naţional



"Există o iresponsabilitate a guvernantului român în chletuirea banului public, dar cu stereotipul conform căruia în perioada de boom a existat un client inconştient care a cheltuit iresponsabil nu sunt de acord", a spus Şucu în cadrul conferinţei "Retailul şi consumul după trei ani de criză: strategii de succes", organizat de Ziarul Financiar şi fondul de invetiţii Advent.


Şucu spune că nu este nimic rău în a-ţi dori să ai o viaţă mai bună şi apreciază că, spre exemplu, investiţia în Arena Naţională de 250 de milioane de euro nu se justifica în această perioadă.
"Pentru asta a fost majorat TVA-ul la 24%?", se întreabă antreprenorul, care consideră că fecare zi cu TVA majorat este o zi în care economia locală merge în "direcţia greşită".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO