Companii

Viarom, constructor deţinut de francezii de la Vinci, a scăzut sub 100 mil. lei în 2018

Viarom, constructor deţinut de francezii de la Vinci, a...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.09.2019, 18:15 314

Din portofoliul companiei fac parte platforme industriale, lucrări de întreţinere pentru infrastructură, modernizări de infrastructură.

Constructorul Viarom, deţinut de grupul francez Vinci, şi-a redus anul trecut businessul la jumătate, astfel că cifra de afaceri a coborât la 80 de milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. În acelaşi timp, anul 2018 i-a adus companiei pierderi de peste 61 de milioane de lei, în continuarea altor doi ani care au înregistrat de asemenea pierderi. Numărul mediu de angajaţi pe care i-a avut Viarom în 2018 a fost 264.

Reprezentanţii Viarom nu au dorit să ofere informaţii legate de evoluţia businessului anul trecut şi planurile pentru 2019. „Compania Viarom face parte din grupul Eurovia/ Vinci şi oferă, la nivel naţional, soluţii integrate de mobilitate. Viarom are trei agenţii amplasate strategic în teritoriu – Bucureşti, Braşov, Cluj – care acoperă o gamă variată de servicii, de la infrastructură rutieră şi dezvoltare urbană la producţie industrială şi proiectare“, se arată pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO