Companii

Vel Pitar, liderul pieţei de morărit şi panificaţie, investeşte peste 50 mil. lei în modernizarea fabricii de pâine din Iaşi şi extinderea gamei de produse. În 2019, Vel Pitar a avut o cifră de afaceri de aproximativ 509,2 mil. lei (107,4 mil. euro), în creştere cu peste 15%

„Livrăm zilnic produse de panificaţie în peste 7.000 de magazine atât din comerţul tradiţional, cât şi din cel modern“, se arată pe site-ul companiei.

„Livrăm zilnic produse de panificaţie în peste 7.000 de magazine atât din comerţul tradiţional, cât şi din cel modern“, se arată pe site-ul companiei.

Autor: Florentina Niţu

04.09.2020, 16:40 788

Compania are peste 2.000 de angajaţi şi unităţi de producţie în judeţele Vâlcea, Argeş, Braşov, Cluj, Galaţi, Iaşi, Giurgiu, Gorj, Olt şi Dâmboviţa.

Vel Pitar, liderul pieţei locale de morărit şi panificaţie, controlat de fondul de investiţii american Broadhurst, administrat la rândul său de compania New Century Holdings (NCH), investeşte peste 50 de milioane de lei în modernizarea fabricii din Iaşi şi extinderea gamei de produse, potrivit reprezentanţilor companiei.

„Judeţul Iaşi va beneficia de o investiţie de peste 50 de milioane de lei prin Vel Pitar. Investim în tehnologii care să permită fabricarea de produse care să aibă un termen mare de valibilitate, fără E-uri sau conservanţi. (...) O parte din sumă este reprezentată de fonduri europene, în valoare de 11,2 milioane de lei, iar diferenţa va fi contribuţie proprie Vel Pitar“, a spus pentru ZF Nicolae Şerbănescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Vel Pitar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO