Companii

Vard Tulcea, cu afaceri de 1 miliard de lei şi peste 3.000 de angajaţi: Am avut suficient de lucru, producem nave de croazieră şi off-shore. Suntem în discuţii pentru comenzi pe 2023

Construcţia lui Somnio, cel mai mare iaht din lume, cu 39 de apartamente de lux, va începe la Tulcea. Lansarea iahtului este programată pentru 2024.

Construcţia lui Somnio, cel mai mare iaht din lume, cu 39 de apartamente de lux, va începe la Tulcea. Lansarea iahtului este programată pentru 2024.

Autor: Mirabela Tiron

16.11.2021, 17:20 7848

Şantierul naval Vard Tulcea, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa construcţiilor navale şi cel mai mare angajator din judeţul Tulcea, cu peste 3.000 de angajaţi, a finalizat cu afaceri de peste un miliard de lei în 2019, potrivit datelor publice.

„În industria navală am avut suficient de lucru, am adus înapoi subcontractorii. Volumul de activitate a fost constant în ultimii trei ani. Pentru anul acesta şi anul viitor avem de lucru, suntem acum în discuţii pentru comenzi pentru 2023“, a declarat pentru ZF Laurenţiu Rusinoiu, directorul general al Vard Tulcea. El a revenit la conducerea şantierului în mai anul acesta, după ce timp de doi ani a fost la grupul Fincantieri în Italia (Ancona). Rusinoiu a condus şantierul naval din Brăila din 2008 până în 2018, când a fost numit la conducerea şantierului din Tulcea, unde a stat până în 2019.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO