Companii

Valentina Călin, lanţul de farmacii Minifarm: Avem o creştere de 25% în 2020 faţă de anul anterior, am preluat încă opt farmacii. Lanţul Minifarm din zona Dobrogei a ajuns la 80 de unităţi

Lanţul regional Minifarm a ajuns la 80 de farmacii în zona Dobrogei, în oraşe ca  Tulcea, Baia, Constanţa, Babadag, Năvodari, Mangalia,  Medgidia, Jurilovca.

Lanţul regional Minifarm a ajuns la 80 de farmacii în zona Dobrogei, în oraşe ca Tulcea, Baia, Constanţa, Babadag, Năvodari, Mangalia, Medgidia, Jurilovca.

Autor: Georgiana Mihalache

01.02.2021, 19:45 446

Cele mai vândute medicamente în farmacii în 2020 au fost produsele fără reţetă şi suplimentele alimentare.

Lanţul de farmacii Minifarm din Tulcea, una dintre cele mai importante reţele regionale, a mers pe creştere de 25% în 2020, ceea ce înseamnă un business de 215 mil. lei anul trecut, din calculele făcute de ZF pe baza infor­maţiilor oferite de Valentina Călin, acţionara farmaciilor.

Anul trecut, antreprenoarea a mai extins reţeaua cu încă opt unităţi, după ce a preluat farmacii în judeţul Constanţa, inversând astfel trendul în care doar marile reţele cu sute de farmacii făceau achiziţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO