Companii

Valentina Călin, fondatoarea reţelei Minifarm din Tulcea: Vânzările online de suplimente, cosmetice, produse pentru copii au crescut, se menţine trendul şi după eliminarea restricţiilor. Minifarm numără 85 de farmacii în total, în zona Dobrogei, fiind unul dintre cele mai puternice reţele regionale de farmacii

Pacienţii şi-au schimbat comportamentul de consum după pandemie, renunţând la vizitele dese la farmacie.

Restricţiile de călătorie, dar şi tea­ma de infectare au schimbat com­por­tamentul pacienţilor, care s-au în­dreptat spre achiziţiile online pentru pro­dusele farmaceutice precum cele eli­berate fără reţetă sau cele de în­grijire. Aceasta este observaţia far­ma­cistei Valentina Călin, proprietara re­ţelei de 85 de farmacii Minifarm din zona Dobrogei.

„Spre deosebire de anii anteriori, anul 2021 a fost unul diferit. Având în vedere situaţia epidemiologică şi res­tricţiile impuse, numărul pa­cien­ţilor acuţi şi subacuţi şi în special co­piii a fost în scădere. Nu au fost schimbări majore, dar am avut o creş­tere a vânzărilor online de supli­men­te alimentare, cosmetice, pro­duse de îngrijire, produse de copii, toc­mai pentru a se evita aglome­ra­ţiile din farmacii în perioada res­tricţiilor. De remarcat este faptul că se menţine acest trend şi acum, chiar dacă au fost eliminate o parte dintre acestea“, a spus Valentina Călin.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.