Companii

Valentin Morar de la Wallberg-Arad demarează la Timişoara un proiect rezidenţial de 75 mil. euro

Tower Two va avea un regim de înălţime de 16 etaje şi va cuprinde 148 de apartamente şi o suprafaţă office de 700 mp.

Tower Two va avea un regim de înălţime de 16 etaje şi va cuprinde 148 de apartamente şi o suprafaţă office de 700 mp.

Autor: Bogdan Alecu

02.09.2020, 13:00 636

Dezvoltatorul arădean Wallberg, controlat de antreprenorul Valentin Morar, a încheiat un contract de finanţare pentru construcţia celui de-al doilea turn din ansamblul XCity Towers. Acesta este primul cartier de turnuri rezidenţiale din Timişoara, proiect în valoare de 75 de milioane de euro, care va totaliza 955 de apartamente. Dezvoltatorul a pregătit orga­nizarea şantierului şi a demarat lucrările de construcţie, toate avizele necesare fiind deja obţinute. În paralel, Wallberg finalizează construcţia primului turn care va fi livrat în a doua parte a acestui an.

„Dacă Tower One este rezervat aproape în totalitate, estimăm ca până la finalul acestui an să precontractăm spre 60% din apartamentele din Tower Two şi să de­marăm cât mai repede al treilea turn din ansamblu. De altfel, 30% din apartamentele din noua clădire au fost deja precontractate. Concomitent, pregătim construcţia celei de-a treia etape din proiectul Sunnyville din Braşov, unde ne aflăm în faza de autorizare“, subliniază Valentin Morar, CEO Wallberg.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO