Companii

Utilizatorii Glovo pot comanda acum teste rapide pentru depistarea Covid19, cu livrare în 30 de minute. Un pachet cu trei teste costă 164,7 lei şi un test 54,90 lei, plus livrarea 19,9 lei

Utilizatorii Glovo pot comanda acum teste rapide pentru...

Autor: Roxana Rosu

24.03.2021, 14:04 294

Glovo introduce în aplicaţie teste rapide pentru depistarea COVID-19, care pot fi comandate şi livrate în aproximativ  30 de minute, în Bucureşti, Timişoara, Ploieşti, Iaşi, Galaţi, Constanţa, Braşov, Buzău, Târgovişte, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Mureş, Slatina şi Botoşani.

Oferta include trei tipuri de pachete, toate cu acreditarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii: trei teste la 164,7 lei, cinci la 274,5 lei şi un test la 54,90 lei.

Acestea sunt furnizate de Medimfarm, partener Glovo, şi sunt produse de SD Biosensor, iar taxa de livrare pentru fiecare dintre pachetele existente în aplicaţie este de 19,99 lei. Testele rapide pentru depistarea COVID-19 sunt teste de uz profesional, atât prelevarea probei cât şi interpretarea rezultatului ar trebui efectuate de personal medical calificat.

La nivel global, Glovo are acest serviciu în patru ţări, Italia, Portugalia, România şi Georgia, iar de la introducerea testelor rapide în aplicaţie au fost livrate peste 6500 de astfel de teste pentru depistarea COVID-19, dintre care peste 4000 în România.

Testele rapide pot fi găsite în categoria Pharmacy, sub denumirea „Test Rapid Covid”.

„Din dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor Glovo, ne-am gândit la partenerierea cu Medimfarm pentru a le oferi celor interesaţi posibilitatea de a-şi realiza teste rapide Covid-19, livrate într-un timp scurt şi cu toate măsurile de siguranţă respectate.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Aplicaţia Glovo cuprinde categorii predefinite, care pot fi selectate de utilizatori în funcţie de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă, sau Magazine. Acestor categorii, care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugaţi în aplicaţie, li se adaugă şi butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în oraşul lor, dar care nu se află în categoriile predefinite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO