Companii

Urmează ZF Power Summit, 21-23 februarie. Hidrogen, energie eoliană offshore şi soluţii de stocare a energiei: ce se va realiza şi ce va rămâne doar pe hârtie pentru România?

Urmează ZF Power Summit, 21-23 februarie. Hidrogen,...

Autor: Roxana Petrescu

10.02.2023, 10:00 246

Văzută ca un pilon strategic al tranziţiei energe­tice, industria hidrogenului încă nu atrage investiţiile aştep­tate, pe zona de eoliene offshore doar se vorbeşte mult despre po­tenţialul bun al Mării Negre, iar investi­ţiile în soluţiile de sto­care rămân pentru moment la un nivel neglijabil în Româ­nia. Ce este de făcut pentru a trece de la potenţial la investi­ţii? Într-un panel dedicat în întregime acestor direcţii de dezvoltare, încă nişe la nivel local, Ziarul Financiar alături de unii dintre cei mai buni specialişti locali şi internaţionali vor încerca să vadă care este viitorul hidrogenului, energiei eolie­ne offshore şi al soluţiilor de stocare în România. Boris Ko­rejtko, direc­tor în cadrul Copenhagen Infrastructure Part­ners, cel mai mare vehicul de investiţii internaţional în rege­ne­rabile, Petru Ruşeţ, general manager, Siemens Energy, Andrei Covatariu, energy & climate policy expert şi Zsuzsa Beres­chi, senior project manager, Energy & Utilities, Hor­váth, vor încerca să traseze într-o discuţie dedicată care sunt direcţiile de dezvoltare pentru aceste industrii în România.

ZF Power Summit, evenimentul de referinţă al Ziarului Financiar dedicat în exclusivitate sectorului energetic, ajunge în 2023 la cea de-a 12-a ediţie, contextul actual fiind cel mai puternic motiv pentru a transforma dezbaterile într-o platformă de comunicare regională cu impact european. Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 februarie în Bucureşti, ZF Power Summit asu­mându-şi în 2023 obiectivul de a aduce la masa discuţiilor factori de decizie, lideri de business, experţi, finanţatori şi inovatori locali, regionali şi europeni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO