Companii

Urmează ZF Pharma Summit 2018, 25-26 septembrie. Spitalele din subordinea Primăriei Capitalei au buget cumulat de 1,7 mld. lei, dar banii nu se văd în servicii mai bune pentru pacienţi

Urmează ZF Pharma Summit 2018, 25-26 septembrie....

Autor: Georgiana Mihalache

03.09.2018, 00:06 249

Bugetul spitalelor de stat creşte de la an la an, iar în 2018 cele 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei au cumulat 1,7 miliarde de lei de gestionat, potrivit informaţiilor trimise de ASSMB la solicitarea ZF.

În unităţile spitaliceşti de stat sunt în continuare condiţii precare de igienă şi lipsesc materiale, de la medicamente până la pansamente pe care pacienţii şi le aduc de acasă.

Mai mult, sistemul public de sănătate este marcat de haos şi crize, iar pacienţii nu văd în spitale şi în dotările acestora creşterile de bugete ale unităţilor medicale în care intră.

Care sunt provocările din sistemul de sănătate şi cum poate avea pacientul acces mai bun la serviciile medicale, dar şi starea infrastructurii medicale din prezent sunt pe lista temelor care vor fi abordate în cadrul evenimentului ZF Pharma Summit în 25 şi 26 septembrie.

Evenimentul ZF se află la a şaptea ediţie şi reuneşte cei mai mari jucători din domeniul sănătăţii, autorităţi,  reţele de clinici, spitale private şi publice, reprezentanţi ai companiilor farma­ceutice, reprezentanţi ai pacienţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO