Companii

Urmează Gala ZF 2021, 17 noiembrie. În căutarea unui nou model de creştere pentru România, dar şi pentru Europa Centrală şi de Est

Urmează Gala ZF 2021, 17 noiembrie. În căutarea unui...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.11.2021, 00:06 218

♦ Gala ZF, cel mai important eveniment de business al anului, care în 2021 are loc pe 17 noiembrie, are ca temă identificarea unui nou model de creştere pentru România, dar şi pentru Europa Centrală şi de Est.

După anii de revenire din criza economică, în perioada 2017-2019 România a devenit o ţară a oportunităţilor, despre care investitorii străini spuneau că prezintă potenţial şi care se îndrepta către vârful ţărilor europene din punctul de vedere al creşterii economice.

Andreas Treichl de la grupul bancar austriac Erste şi Mark Andersen de la UBS Wealth Management, cea mai mare bancă elveţiană, erau invitaţii speciali ai galei ZF din 2017, care a marcat 19 ani de existenţă a publicaţiei. Andreas Treichl a vorbit la gala ZF despre direcţia în care se îndrepta România în acel moment şi despre paşii pe care trebuie să-i facă pentru a ajunge o ţară de top.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO