Companii

Urmează Conferinţa Franchise Connection, Bucureşti, 21 octombrie. Drossos Chrysanthou, partener masterfrancizat 5asec: Avem 28 de curăţătorii în România, mai deschidem cinci până la finalul anului

Urmează Conferinţa Franchise Connection, Bucureşti, 21...

Autor: Cristina Roşca

12.09.2019, 07:32 182

Lanţul de curăţătorii 5asec, prezent pe piaţa locală în sistem de franciză, a ajuns la 28 de unităţi şi estimează că până la finalul anului va mai deschide alte cinci. Expansiunea viitoare se va realiza atât prin deschideri directe, cât şi prin preluarea unor competitori activi pe piaţa de curăţătorii.

„În prezent avem 28 de unităţi 5asec pe plan local şi sperăm că vom încheia anul cu un total de 33 de spălătorii. Dintre cele deja existente, 14 unităţi sunt amplasate în Bucureşti, trei sunt în Constanţa, iar restul spălătoriilor sunt în oraşe precum Târgu-Mureş, Satu Mare, Galaţi sau Timişoara“, spune Drossos Chrysanthou, partener masterfrancizat 5asec pentru 6 ţări, printre care România, Grecia, Serbia şi Croaţia.

Mai mult, antreprenorul e în discuţii pentru a-şi extinde zona de dezvoltare.

Reţeaua 5asec a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de circa 13 mil. lei şi estimează pentru 2019 o creştere de 20%, până la circa 15,5 mil. lei. Faţă de 2017 cifra de afaceri aproape s-a dublat, în ritm cu expansiunea.

Rezerva-ti un loc la Franchise Connection acum! 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO