Companii

Unger Steel, subsidiara unui constructor austriac, şi-a triplat afacerile din România într-un an: 152 mil. lei în 2017

Unger Steel, subsidiara unui constructor austriac, şi-a...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.08.2018, 00:05 908

Unger Steel a fost furnizor de oţel în România pentru mai multe fabrici şi proiecte de birouri, precum sediul Hidroelectrica sau al Ernst & Young din Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Compania Unger Steel Buildings, subsidiara locală a grupului din construcţii Unger Steel, şi-a triplat afacerile anul trecut, finalizând anul 2017 cu un business de peste 150 de milioane de lei, după cum reiese din datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. 

Profitul Unger Steel Buildings a fost de asemenea unul record raportat la rezultatele din anii anteriori, situându-se la 14 milioane de lei, faţă de mai puţin de 100.000 de lei în 2016. Avansul semnificativ a venit în condiţiile în care numărul de angajaţi a rămas sub 30, la fel ca în anii anteriori. Rezultatele financiare ale companiei au fost fluctuante în ultimii ani, însă nu au sărit de 100 de milioane de lei până anul trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO