Companii

Unde se găseşte cel mai ieftin birou din Bucureşti

Unde se găseşte cel mai ieftin birou din Bucureşti

Autor: Cristina Cuncea

29.06.2013, 18:49 1077

Chiriile spaţiilor de birouri din Bucureşti au ajuns la 7,69 euro/mp/lună, în zona de est fiind disponibile cele mai ieftine oferte, potrivit unui studiu realizat de Esop Consulting.

Esop a analizat 528 de oferte de birouri disponibile pe propriul portal şi a realizat un top al zonelor în funcţie de nivelul chiriei.

Cele mai ieftine spaţii în funcţie de chiria medie lunară sunt în est (7,69 euro/mp/lună), urmate de cele din sud (8,28 euro/mp/lună), nord (9,59 euro/mp/lună) şi vest (10,02 euro/mp/lună).

În zona de centru-nord, chiria medie lunară solicitată este de 12,9 euro/mp/lună, aflată la un nivel aproape egal cu cel al zonei ultracentrale (de 12,4 euro/mp/lună).

Între spaţiile de birouri în vile şi cele în clădiri de birouri există diferenţe şi de 2,4 euro/mp/lună pentru oferte din aceeaşi zonă. Astfel, chiria medie în Bucureşti pentru spaţiile din centrele de afaceri este de 11,46 euro/mp/lună, iar pentru spaţiile în vile de 10,01 euro/mp/lună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO