Companii

Unde merg cei 300 mil. euro obţinuţi din vânzarea birourilor din România: Ioannis Papalekas investeşte în hotelurile din Cipru

The Landmark Nicosia Hotel

The Landmark Nicosia Hotel

Autor: Bogdan Alecu

05.01.2021, 07:30 1074

♦ Această tranzacţie reprezintă primul pas către o cooperare mai mare între Invel Prodea şi Ioannis Papalekas  în sectorul turistic din zona Mediteranei, cu accent pe investiţii în Grecia şi Cipru.

Ioannis Papalekas va investi banii obţinuţi din vânzarea pachetului de acţiuni din Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România şi Polonia, în industria ospitalieră din Grecia şi Cipru prin intermediul Grupului Yoda pe care îl deţine şi care are sediul central în Cipru.

Papalekas ş-a vândut acţiunile de la Globalworth în februarie 2020, cu doar o lună înainte ca România alături de Europa să intre în lockdown din cauza pandemiei de COVID-19, obţinând astfel cel mai bun preţ. Acum, după ce a început campania de vaccinare în Europa, iar turismul urmează să se redeschidă, el investeşte în hoteluri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO