Companii

Una dintre cele mai mari platforme de comunicare online din lume, Contents, va primi suport tehnic din Cluj-Napoca. "Este cea mai bună modalitate de a-i ajuta să livreze informaţie actualizată, în timp real, peste tot în lume"

 Una dintre cele mai mari platforme de comunicare online...

Autor: Roxana Rosu

23.03.2021, 10:43 233

FSP Global Group, un consorţiu internaţional de companii care are sediul central în Cluj-Napoca, a semnat un parteneriat strategic platforma Contents (fostă Entire Digital), lider de piaţă la nivel mondial în domeniul comunicării online, contractul vizând asigurarea de asistenţă tehnică întregii reţele  de editori colaboratori.

FSP Global este acţionar al Contents.com, companie considerată următorul ”unicorn” în domeniul marketingului digital. 

Startup-ul, care foloseşte Inteligenţa Artificială pentru a analiza informaţiile în scopul creării de conţinut multilingvistic nativ, a obţinut capital financiar în valoare de aproximativ şase milioane de dolari

 ”E foarte important pentru un domeniu atât de dinamic, pentru editorii care furnizează conţinut proaspăt, materiale noi încontinuu, să aibă parte de acelaşi tip de asistenţă eficientă, permanentă, 24/7, 365 de zile pe an. Este cea mai bună modalitate de a-i ajuta să livreze informaţie actualizată, în timp real, peste tot în lume. Cred că suntem cei mai buni parteneri unii pentru alţii şi am şi demonstrat-o deja: acest parteneriat global reprezintă faza următoare a unei colaborări care funcţionează  deja de ceva vreme”, spune Antonio Patanè, fondatorul FSP Global.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO