Companii

Un trader austriac de oţel vede afaceri de 19 mil. euro

Autor: Adrian Ionut Cojocar

28.06.2011, 00:00 154

Frankstahl România, subsidiara locală a traderului austriac deoţel cu acelaşi nume, a înregistrat în primul trimestru o creşterede 15% a afacerilor, până la nivelul de 4,5 milioane de euro, pefondul creşterii vânzărilor de europrofiluri (coloane din oţel),tablă, oţel-beton şi ţevi. Conducerea companiei estimează căvânzările vor atinge cifra de 19 milioane de euro în acest an, cu7,3% peste nivelul realizat în 2010, de 17,7 milioane de euro.

"Din cauza nesiguranţei economice şi politice din România,strategia pe termen mediu este de consolidare a poziţiei pe piaţă,iar pe termen lung de creştere constantă a cifrei de afaceri",spune Romano Del Negro, directorul general al FrankstahlRomânia.

Anul trecut vânzările companiei s-au majorat cu 53%, pe fondulavansului pieţei de oţel atât din România, cât şi la nivelinternaţional. Grupul austriac Frankstahl mai deţine pe plan localjoint-venture-ul Konigfrankstahl România, care se ocupă printrealtele cu comercializarea produselor de nişă din oţel şi careaşteaptă în 2011 vânzări de 10 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO