Companii

Un teren de 73.000 mp din Negreşti-Oaş, pe care a funcţionat o turnătorie intrată în faliment, se vinde cu 1,5 mil. euro

Un teren de 73.000 mp din Negreşti-Oaş, pe care a...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.12.2019, 17:00 424

Terenul este vândut la pachet cu imobilele şi anexele industriale de pe aceeaşi platformă de către Alpha Bank, creditorul Rem Maşini Unelte, firma care deţinea proprietatea şi care a intrat în faliment în anul 2015.

Un teren de peste 73.000 de metri pătraţi din localitatea Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, este scos la vânzare cu 1,5 milioane de euro. Terenul este vândut la pachet cu imobilele şi anexele industriale de pe aceeaşi platformă de către Alpha Bank, creditorul Rem Maşini Unelte, firma care deţinea proprietatea şi care a intrat în faliment în anul 2015.

„Acum s-a luat decizia de a vinde toate activele la pachet, deoarece până acum s-a încercat vânzarea lor separat. Compania a intrat în insolvenţă în anul 2012, din motive financiare, iar în 2015 a intrat în faliment. Principalul potenţial este menţinerea activităţii de turnătorie, dar, în funcţie de dorinţa cumpă­rătorului, se pot aduce modificări“, spun reprezentanţii Alpha Bank, creditorul companiei şi entitatea care a scos proprietăţile la vânzare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO