Companii

Un start-up pe zi. Trei asociaţi au deschis un bistrou în Braşov, cu o investiţie de 70.000 de euro, şi vor să reinventeze ideea micului dejun în oraş

O salată la bistroul La Birou costă între 18 şi 32 de lei, potrivit meniului publicat pe siteul restaurantului, un croissant între 5 şi 15 lei, iar o porţie de bruschette în 16 şi 21 de lei

O salată la bistroul La Birou costă între 18 şi 32 de lei, potrivit meniului publicat pe siteul restaurantului, un croissant între 5 şi 15 lei, iar o porţie de bruschette în 16 şi 21 de lei

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.10.2019, 19:30 998

Peste 80% dintre clienţi sunt turişti, atât străini, cât şi români din afara Braşovului.

Ştefan Bikali, Mihaela Alexe şi Petru Mănilă au investit 70.000 de euro într-un local în Braşov, sub numele La Birou Bistro, al cărui scop este să le inoculeze românilor obiceiul de a lua micul dejun în oraş. Bistroul a fost deschis octombrie 2017 şi se află în apropiere de centrul vechi al Braşovului.

„La început, Ştefan şi Mihaela erau cei care găteau şi Petru era cel care servea. Începutul a fost greu şi segmentul de clienţi cărora ne adresam era incert, până în momentul în care am realizat că, în România, ideea de breakfast (mic dejun – trad.) în oraş este abia la început, iar mulţi dintre oameni preferă să-şi gătească ceva acasă şi să iasă în oraş mai mult pentru prânz şi cină”, povesteşte Ştefan Bikali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO