Companii

Un start-up pe zi. Doi tineri au pariat pe un laborator de torturi şi aşteaptă afaceri de 50.000 de euro

Cele mai mari comenzi pe care le-a avut BaKings au fost realizarea de candy  bar-uri şi torturi pentru 300 de persoane şi porţii pentru 800 de persoane pentru evenimente corporate.

Cele mai mari comenzi pe care le-a avut BaKings au fost realizarea de candy bar-uri şi torturi pentru 300 de persoane şi porţii pentru 800 de persoane pentru evenimente corporate.

Autor: Florentina Niţu

12.11.2018, 00:03 533

Cezar Stanislau şi Radu Dirlău au pariat toţi banii lor şi s-au împrumutat de la părinţi şi prieteni pentru a des­chide un laborator de torturi, într-un spaţiu de 40 mp, din cartierul Pante­limon. Compania BaKings, fondată de cei doi, a luat naştere la sfârşitul lui 2015 printr-o investiţie de 8.000 de euro.

„A fost o investiţie foarte mică raportat la ce aveam nevoie, dar ţinând cont că am împrumutat jumătate din bani de la părinţi şi prieteni, eram mul­ţu­miţi. Anul trecut ne-am mutat într-un alt sediu, în care am investit 20.000 de euro, iar pentru acest an esti­măm o cifră de afaceri de aproximativ 50.000 de euro“, spune Cezar Stanislau, co-fon­datorul BaKings.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO