Companii

Un start-up pe zi. Doi studenţi au creat o platformă online pentru a crea vizibilitate producătorilor locali care vor să îşi vândă produsele

Un start-up pe zi. Doi studenţi au creat o platformă...

Autor: Miruna Diaconu

10.08.2020, 17:50 264

Platforma AgriHub este momentan disponibilă doar în Bucureşti şi împrejurimi, urmând a se extinde şi în celelalte oraşe mari.

Eugen Iordache şi Mircea Oana, doi studenţi români la informatică, au lansat platforma AgriHub, un marketplace online care îi pune în le­gătură pe pro­du­cătorii locali, oferin­du-le vizi­bilitate, cu clienţii care doresc produse proas­pete.

Prin intermediul platformei, produ­cătorii locali pot vinde diferite produse, de la legume la verdeţuri, fructe proaspete, până la miere şi mixuri de legume des­hidratate.

Cei doi studenţi, angajaţi într-o companie IT, au identificat nevoia de vizibilitate în mediul online a produ­cătorilor locali în urmă cu un an când unul dintre clienţii companiei la care lucrau venea din industria de agricultură.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO