Companii

UN START-UP PE ZI. Bike Check Inn, o pensiune din Buneşti, Braşov, care organizează activităţi de ciclism, cazează peste 1.000 de turişti pe an

UN START-UP PE ZI

Pensiunea Bike Check Inn, situată pe un teren de 10.000 mp, are cinci camere duble şi două apartamente

Pensiunea Bike Check Inn, situată pe un teren de 10.000 mp, are cinci camere duble şi două apartamente

Autor: Alexandra Cepăreanu

31.07.2019, 20:20 901

Cornel Stanciu, proprietar: Am mai achiziţionat 26 de biciclete electrice anul acesta, pentru team buildinguri şi activităţi de grup. 

Pensiunea Bike Check Inn din Buneşti, judeţul Braşov, atrage anual peste 1.000 de turişti români şi străini, care vin în special pentru a parcurge trasee cu biciletele sau pentru a merge la vânătoare de trufe, spune Cornel Stanciu, proprietarul pensiunii.

„Am început în 2009 să construiesc trasee pentru biciclete când lucram în cadrul unei fundaţii unde m-am ocupat de turism şi de dezvoltarea traseelor. În toamna anului 2014 am început construcţia pensiunii, care a fost terminată la finalul anului 2015 şi şi-a început activitatea în 2016. În prezent, avem peste 1.000 de turişti pe an“, a spus pentru ZF Cornel Stanciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO