Companii

Un start-up din IT, o companie petrolieră şi o casă de avocatură au închiriat peste jumătate din birourile Landmark din Bucureşti, clădire deţinută de Piraeus Bank

Chiria în cadrul Landmark variază între 17 şi 19 euro/mp, în funcţie de etaj

Chiria în cadrul Landmark variază între 17 şi 19 euro/mp, în funcţie de etaj

Autor: Bogdan Alecu

18.04.2017, 00:04 2162

Proiectul de birouri The Landmark din zona Pieţei Romane, intrat în portofoliul Piraeus Bank, anunţat iniţial cu o investiţie de 55 mil. euro, a ajuns la un grad de ocupare de 60%, primii chiriaşi urmând a se muta spre sfârşitul verii.

Construcţia proiectului a demarat în a doua jumătate a anului 2014, fiind dezvoltat de Dan Cojocaru, acţionar al firmei de arhitectură Proiect Bucureşti, alături de Michael Hadjipavlou şi compania Alecsandri Estates. Proiectul, care trebuia finalizat la începutul anului trecut, a fost ulterior preluat de Piraeus Bank, care a devenit acţionar majoritar.

 „Considerând că este un proiect atractiv, Piraeus Bank Grecia a decis să intre în acest proiect în iunie 2015 printr-un joint venture. În urma acestei schimbări de acţionariat, Piraeus Bank a devenit acţionarul majoritar al proiectului”, au spus reprezentanţii Piraeus. Aceştia nu au dorit să precizeze pe ce companie este dezvoltat în prezent proiectul sau care este structura acţionariatului, subliniind doar că banca este acţionarul majoritar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO