Companii

Un prosumator aşteaptă 3 luni pentru a primi banii de la AFM prin programul Casa Verde Fotovoltaice. Urmează un proiect de modificare a ghidului de finanţare

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), entitatea care gestionează programul Casa Verde Fotovoltaice, prin care sunt sus­ţi­nute micile investiţii în producţia de energie ver­de, spune că ghidul de finanţare va fi modificat sem­nificativ, proiectul urmând să fie supus dezbterii publice.

„În vederea lan­sării unei noi sesiuni în ca­drul programului, AFM urmează să ela­bo­reze un proiect de mo­dificare amplă a ghi­dului de finanţare prin care să fie înlă­tu­rate toate im­pedi­men­te­le apărute până acum şi să fie introdus un mecanism mai sim­plu de înscriere, pro­iect care va fi supus dez­baterii publice îna­in­te de aprobare. Ul­te­rior adaptării ghi­dului de finanţare, va putea fi reluată în­scri­erea persoanelor fizi­ce în­tr-o nouă sesiu­ne“, se arată într-un răs­puns AFM trans­mis de către PATRES - Or­ga­ni­zaţia Patro­na­lă a Pro­ducă­torilor de Ener­gie din Surse Re­ge­ne­rabile din România.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.