Companii

Un nou pol al investiţiilor în Bucureşti: Abdulwahed Nour-Ideen, proprietarul mallului Galleria din Piatra-Neamţ, vrea să construiască apartamente lângă birourile West Gate şi Renault din Militari

Un nou pol al investiţiilor în Bucureşti: Abdulwahed...

Autor: Bogdan Alecu

14.02.2019, 15:40 1522

Militari va fi cartierul cu cele mai multe noi locuinţe în 2019, iar zona luată în calcul include şi zona adiacentă Militari Residence, din Roşu, judeţul Ilfov.

Zona Preciziei din Militari s-a transformat în ultimul an într-un nou pol al investiţiilor din Bucureşti, în condiţiile în care Globalworth aproape a finalizat viitorul sediu al Grupului Renault şi a mai cumpărat un teren pentru o viitoare dezvoltare, iar Liviu Tudor a continuat să investească în facilităţile din proiectul West Gate.

Primul proiect rezi­denţial nou de pe B-dul Preciziei va fi dezvoltat de compania Mars Commercial Center, care deţine mallul Galleria din Piatra-Neamţ. Compania este deţinută prin intermediul firmei Casa Supremă de Abdulwahed Nour-Ideen. El a cumpărat prin firma Casa Supremă mallul Galleria de la dezvoltatorul imobiliar Globe Trade Centre (GTC) în vara anului 2016 cu 2,7 mil. euro, potrivit datelor din piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO