Companii

Un nou jucător pe piaţă: Grupul hotelier Fattal a cumpărat hotelul Golden Tulip de pe Calea Victoriei

Golden Tulip

Golden Tulip

Autor: Bogdan Alecu

07.02.2020, 07:00 895

Fattal Group a cumpărat hotelul Golden Tuilp din Bucureşti, amplasat la intersecţia dintre b-dul Dacia şi Calea Victoriei, cu aproximativ 9,5 mil. euro, potrivit publicaţiei israeliene Globes. Hotelul are 81 de camere şi este amplasat în proximitatea Centrului Vechi.

Hotelul Golden Tulip de pe Calea Victoriei a fost dezvoltat de compania israeliană de dezvoltare imobiliară R.O. Future Group în anul 2005. Acesta a fost vândut ulterior, în 2007, companiei de investiţii imobiliare Atlas Estate Limited, într-o tranzacţie de 12 mil. euro la acea vreme, pentru ca ulterior să fie evaluat tot în 2007 la 14,2 mil. euro. Atlas Estate este o companie închisă de investiţii înregistrată în insula Guernsey.

Grupul Fattal a mai achiziţionat hotelul M Square din centrul Budapestei, cu 71 de camere, contra sumei de 17 mil. euro. Cea mai mare tranzacţie din pachet a vizat Lisabona, unde a cumpărat un hotel contra sumei de 42 mil. euro şi în care va mai investi 22 mil. euro.

„Portugalia a devenit una dintre cele mai atractive destinaţii în Europa, iar numărul turiştilor a urcat cu 80% în ultimii cinci ani. Vrem să creştem şi în UK, unde am achiziţionat o proprietate un centrul oraşului Liverpool. Strategia grupului este de a achiziţiona hoteluri de top în cele mai mari oraşe şi zone turistice din Europa“, a spus David Fattal, acţionarul şi CEO-ul grupului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO