Companii

Un investitor local a început lucrările la o clădire de birouri cu 11 etaje în dreptul Pasajului Basarab

Un investitor local a început lucrările la o clădire...

Autor: Cristi Moga

28.09.2013, 14:21 2746
Pasajul Basarab din Bucureşti, proiectul de infrastructură din ultimii 20 de ani cu cel mai mare impact asupra traficului rutier din Ca­­pitală, a început să atragă proiecte imo­biliare la mai bine de doi ani de la deschiderea circulaţiei, ţinând cont că un investitor local a început luna aceasta lucrările la o clădire cu 11 etaje vizavi de centrul comercial Carrefour Orhideea, în dreptul pasajului.
 
Firma Rezident Suport, înfiinţată la începutul acestui an de către Petre Niculae (care deţine o participaţie de 90%) şi Marilena Niculae (10%), a obţinut la începutul lunii septembrie de la Primăria Sectorului 6 o autorizaţie de construire care îi permite să ridice o clădire cu funcţiune mixtă - birouri şi locuinţe – pe un teren situat la intersecţia dintre Bulevardul Regiei şi Şoseaua Orhi­deelor, în dreptul fostului club Bavaria şi vizavi de o benzinărie Lukoil.
 
 
Într-un an lucrările ar puteasă fie gata
 
Lucrările au început de câteva săptămâni prin intermediul firmei de construcţii Pedro Company Constructexim, iar cele două macarale de pe şantier erau active inclusiv ieri, duminică. Pedro Company Constructexim este o societate cu 225 de angajaţi, o cifră de afaceri de 5,5 milioane de euro şi un profit net de 580.000 de euro în 2012, potrivit bilanţului depus de firmă la Ministerul Finanţelor.
 
Despre Petre Niculae şi Marilena Niculae, fondatorii firmei Rezident Suport, nu există date publice şi aceştia nu au putut fi contactaţi până la închiderea ediţiei. Ţinând cont de durata pentru care a fost eliberată autorizaţia de construire, lucrările la acest proiect ar trebui finalizate într-un an, până în toamna lui 2014.
 

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO