Companii

Un fost şef al Conarg şi Nestle a preluat conducerea Herbalife

Un fost şef al Conarg şi Nestle a preluat conducerea Herbalife

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.10.2012, 12:30 673

Herbalife, companie care comercializează suplimente nutriţionale, l-a numit pe Romeo Căzănescu în funcţia de country director România şi Moldova. El a înlocuit-o pe Edyta Kurek, vicepreşedintele Herbalife Europa Centrală şi de Est şi Orientul Mijlociu, care în ultimii ani s-a ocupat de supravegherea businessului companiei pe cele două pieţe.

Căzănescu are o experienţă de 18 ani în vânzări, marketing, strategie şi management şi a activat în companii precum Nestle România, Conarg Real Estate, Cosmos Trading şi First Romanian Distribution. În ultimii cinci ani el a ocupat funcţia de manager general în cadrul companiei Conarg Real Estate.

"Piaţa românească de vânzări directe a avut una dintre cele mai dinamice dezvoltări din regiune şi continuă să demonstreze un potenţial de creştere impresionant. Sunt încântat de oportunitatea de a-mi folosi experienţa de management pentru a dezvolta business-ul Herbalife în România şi Moldova", a afirmat noul director Herbalife.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO